Qui SómSom una Agència Immobiliària, formada per professionals amb gran experiència.
Comptem amb una llarga trajectòria en el mercat, garantint professionalitat, serietat i transparència en totes les nostres gestions.

Oferim un assessorament discret i personalitzat integral per comprar, vendre i llogar.
Tenim una gran experiència en l'assessorament per a inversors. Tant si és per llogar, vendre o l'explotació de la seva segona residència.
Garantim rapidesa en totes les operacions realitzades.

Publiquem la nostra oferta d'immobles en els principals mitjans de comunicació amb importants campanyes publicitàries.

 


A continuació descrivim les nostres principals àrees d'actuació:

COMPRA-VENDA D'IMMOBLES:
En On Star Immobiliària comptem amb una àmplia cartera d'immobles situats a totes les parròquies del Principat d'Andorra. Si encara no has trobat el que busques, no dubtis en contactar amb nosaltres.

 

INVERSIÓ:
Tenim una gran experiència en l'assessorament per a inversors. Tant si és per llogar, vendre o l'explotació de la seva segona residència. OnStar Immobiliària compta amb diferents estratègies que l'ajudaran a treure-li el màxim partit al seu patrimoni.

 

LLOGUER VACANCES:

Per als lloguers de vacances amb OnStar Immobiliària com a propietari comptes amb un Servei Integral per a no haver de preocupar-se de la gestió de la seva propietat.

Com a client de vacances tens la nostra cartera amb tot tipus d'immobles al Principat d'Andorra per llogar des d'un sol dia.

 

SEGONA RESIDÈNCIA:

On Star Immobiliària compta amb la col·laboració d'una de les empreses amb més experiència en l'assessorament i la tramitació per a la segona residència o residència passiva d'estrangers en el Principat d'Andorra.

Contacti amb nosaltres i l'ajudarem des del primer moment fins al lliurament de les claus de la seva residència.

 

PUBLICITAT GRATUÏTA:
Publiqui el seu immoble al nostre portal de forma gratuïta, li fem un reportatge fotogràfic per facilitar la seva venda.